Stabæk yppet seg – Larvik

Stabæk yppet seg

Stabæk, med flere junior-Norgesmestere på laget, yppet seg mot cupvinner Larvik da de gjestet Arena Larvik i Postenliga-oppgjøret onsdag. Larvik vant til slutt 29-20.

Stabæk hentet opp Larviks tremålsledelse til pause, og på 13-13 var gjestene likt med vertene. Så lenge som til 18-15 etter ni minutter var gjestene bare tre mål bak, men så ble avstanden for stor.

 

Særlig Stine Bredal Oftedal, som spiller på juniorlandslaget sammen med Nora Mørk, bidro sterkt for Stabæk og ble gjestenes toppscorer med fem mål.

 

Karoline Dyhre Breivang synes sin tidligere klubb har mange gode yngrespillere nå.

 

– De står på, og er et ungt lag med mange gode spillere. Vi spiller ikke veldig bra. Vi har mye trening i kroppen, men vinner på en dårlig dag. Nå har vi to dårlige kamper etter hverandre, så nå må vi begynne å skjerpe oss litt, sier hun.

 

Larvik-jentene spilte kampen med svarte sørgebind. Før kampen var det et minutts stillhet til minne om Harald Bogstad, en av Larvik Håndballklubbs trofaste dugnadsmedarbeidere som omkom tidligere i måneden.

 

 

FAKTA

Larvik – Stabæk 29-20 (13-10)

Postenligaen, 12. serierunde

578 tilskuere i Arena Larvik

Larvik: Emily Stang Sando/Lene Rantala – Tonje Larsen 4, Heidi Løke 10, Tine Rustad Kristiansen, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang 2, Nora Mørk 4, Raphaëlle Tervel, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Linn Jørum Sulland 8 (3), Tine Stange 1.

Toppscorer Stabæk: Stine Bredal Oftedal 5 (1).

Utvisninger: Larvik ingen, Stabæk 3×2 min.

Dommere: Stine Camilla Johnsen/Guro Røen