Fikk klokke for rekorden – Larvik

Fikk klokke for rekorden

Urmaker Næss AS i Sandefjord ble imponert av Heidi Løke og hennes målrekord mot Selbu. 24 scoringer ble ny norsk rekord. Onsdag fikk hun overrakt klokke for bragden.

Urmakeren ble inspirert av antallet scoringer. 24 er like mange timer det er i døgnet, og da er det naturlig at det ble en klokke. Klokken ble vist frem på sponsortreffet 19. januar, men ble formelt overrakt i forbindelse med Stabæk-kampen, slik at publikum også kunne ta del i det.

 

– Det var hyggelig å kunne overrekke henne en klokke for bradgen, sier urmaker Trond Næss.

 

Heidi Løkes klokke har fått inngravert «Løke 24».

 

– Det er veldig hyggelig å bli satt pris på på denne måten. Jeg trives godt i klubben, og må bare takke alle medspillerne som lot meg ta alle straffene og ga meg så mange og flotte innspill i den kampen, sier Heidi Løke.