74 scoringer – Larvik

74 scoringer

Nora Mørk og Heidi Løke scoret 27 mål til sammen da Gjerpen ble slått 45-29 i Postenligaoppgjøret i Arena Larvik lørdag.

Det ble målrikt da topp møtte bunn i Postenligaen lørdag. Nora Mørk og Heidi Løke endte begge godt over tosifret, og slo nesten Gjerpen alene.

Gjerpen-målvakt Hanne Torkaas fra Stavern stoppet to skudd innledningsvis, men det var ikke noe som skulle prege kampen. Det ble tøft for gjestene å holde unna. Larvik var ti mål foran før pause og 20 mål foran ti minutter før slutt.

Linn Jørum Sulland stoppet på fire scoringer i dagens kamp, og står dermed med 999 mål i klubbkamper på elitenivå.

Onsdag får hun en ny sjanse til å runde 1000 da Larvik skal til Bergen for å møte Tertnes.