Super-reserven – Larvik

Super-reserven

Inger Sofie Heieraas spiller sin kamp nummer 250 totalt for Larvik HK når hovedrundekampen i Champions League mot Leipzig spilles søndag.

Det var tilfeldig at Heieraas skulle få så mange kamper for Larvik Håndballklubb. Hun ga seg nemlig etter triumfen i Cupvinnercupen våren 2008.

– Jeg følte meg ferdig, men så ble det en sesong med Flint i 1. divisjon. I likhet med Larvik denne sesongen hadde de litt få spillere. Dermed ble livet uten håndball utsatt, men etter denne sesongen blir det bare bedriftshåndball med Politiet, sier Bodø-jenta.

Det var lett for henne å si ja til å bidra da Larvik ringte i august.

– Jeg har et stort hjerte for klubben og kunne ikke si nei da de ringte. Jeg kjente jentene og spillesystemene. Det er morsomt å være tilbake igjen, men nå ser jeg at det ordner seg for neste sesong, så etter sesongen er det helt slutt, sier Heieraas.

Forrige gang Larvik møtte Leipzig spilte våre jenter i rosa drakter. Draktene ble senere auksjonert bort, som et ledd i en innsamlingsaksjon i samarbeid med Krafttak mot kreft og TV2.

– Det eneste jeg husker fra den kampen er de rosa draktene. Jeg husker mer fra kampen der nede, med polakken Karoline Kudlacz og hennes oppbrettede ermer, sier hun.

Kudlacz er også på plass søndag, da kampen spilles i Dessau – 75 km nord for Leipzig.

 

Slik så det ut i Bergslihallen 17. februar 2007, da Larvik spilte i rosa drakter mot Leipzig i gruppespillet i Champions League. Larvik vant kampen 30-27.