Topp stemning – Larvik

Topp stemning

Fredag formiddag satte 43 Larvik-supportere kursen for Tyskland da Larvik skulle spille Champions League-oppgjør. Her er noen bilder fra turen.

Bussen fra Euroreiser kjørte via Sverige, før det ble ferje til Rostock. Lørdag ble det stopp i Berlin, der de stoppet på kjente steder som Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie. De besøkte også Munchs hus, som sterkt anbefales. De er også leverandør til den norske ambassaden.

Fra Berlin gikk turen ned til Leipzig. Søndag var det klart for kamp og tur til Dessau. Med to poeng og god stemning i hallen startet hjemturen rett etter kampslutt, med nattferje til Trelleborg og buss hjem via Sverige.

Det rapporteres om fantastisk stemning hele veien på turen. Det er lagt ut flere bilder på Larvik Håndballklubbs fanside på Facebook.

 


Terje Høymyr sjekker om en gammel tysk soldat ved Brandenburger Tor virkelig lever.


Vikingene var naturlig nok veldig fornøyd med kamputfallet, og hyllet hovedtrener Karl Erik Bøhn etter kampen, som var Larviks 50. seier i Champions League.


Våre franske fans tok turen til Tyskland, og har allerede lovet at de kommer til Arena Larvik for å se flere kamper i Champions League.


På bildet øverst: Preben Rasmussen ved Checkpoint Charlie