Ekstremt tøff oppgave – Larvik

Ekstremt tøff oppgave

Det kommer ikke til å stå på tæl, vilje og innsats når Györ kommer på besøk i Arena Larvik lørdag kl. 14.15. Kjøp billetter til den avgjørende kampen her.

I den første hjemmekampen i hovedrunden i Champions League venter ingen ringere enn fjorårets finalist i Europas gjeveste klubbturnering.

– Vi vet det blir en ekstremt tøff oppgave mot et sterkt ungarsk lag. Vi har trent godt denne uka, og er vanskelige å slå hjemme, sier Larvik hovedtrener Karl Erik Bøhn.

– Marianne Iversen står over, ellers er vi fulltallige. Vi er i veldig godt driv på trening om dagen, og jeg har veldig god tro på eget lag. Vi håper tribunene fylles. Det kan bli avgjørende, sier Bøhn.

– Vi er spent på hva de kan by på. Vi kan love de sesongens tøffeste kamp til nå. Det kommer ikke til å stå på tæl, vilje og innsats. Det blir håndballferdighetene som vil avgjøre dette, sier Bøhn.

Larvik Håndballklubb har ikke tapt hjemme i den nye arenaen. I gruppespillet ble etter tur FCK, Dinamo og Buducnost slått i spennende kamper.

Nå venter Györ, som slo Krim hjemme i sin første kamp. Ungarerne stiller med flere landslagsspillere, men først og fremst blir det viktig å stoppe Anita Görbicz.

– Det er alltid gøy å se ballbegavelsen Görbicz, men jeg håper vi kan demme opp bedre for henne enn vi har klart hittil, sier Bøhn.

I en avstemming på Györs hjemmeside, tror 80 % av leserne på seier i Larvik.

Tine Rustad Kristiansen fylte 30 år fredag og etter treningen var det, som seg hør og bør, prinsessebursdag med jentene på laget.