Karibiske drømmehus – Larvik

Karibiske drømmehus

Residencial Casa Linda (RCL) tilbyr hus på nordkysten av Den Dominikanske Republikk. Det er billige flyreiser ned og sommer hele året.

Prosjektet har satset bevisst på høy kvalitet, god sikkerhet og en effektiv organisasjon, som kan ta seg av den daglige driften av din drømmebolig.

Residencial Casa Linda startet opp for 13 år siden og er kjent som et av de flotteste eiendomsprosjektene på Den Dominikanske Republikk. Det er 100 % eiet og drevet av erfarne norske utbyggere og bygger nå alle villaer ihht. europeiske og amerikanske standarder.

RCL har passert 100 villaer, og ytterligere 225 enheter skal bygges de neste årene. Det er ca. 26 forskjellige standard villatyper å velge mellom. I tillegg bygger RCL gjerne hus etter dine ønsker.

RCL tilbyr nå en garantert utleie de første to årene for 6-10 % pr. år av kostpris på villaen, dersom du lar selskapet administrere den når du ikke bruker den selv. Dette betyr at du får en positiv cash-flow og slipper å tenke på at dette er en kostnad for deg.

Været på nordkysten av Den Dominikanske Republikk er meget stabilt. Sol, flotte strender og temperaturer på behagelige 25-30 grader året rundt, gjør denne karibiske dømmeøya til et yndet feriested for de som ønsker å komme seg vekk fra kalde vintrer og ustabile somrer.

Ta kontakt med Larvik Håndballklubbs kontor, så får du også gode rabatter på leie av luksus-feriehus med egne, store svømmebasseng.

Badetemperaturen er 24-28 grader. Det er ingen orkaner, hai, farlige maneter eller krypdyr. Du kommer ikke nærmere Christopher Columbus’ berømte utsagn da han oppdaget øya i 1492: «There is no island that is more beautiful in the world»