Trygg på seier – Larvik

Trygg på seier

Katja Nyberg satt på tribunen da Györ måtte tåle nederlag i Arena Larvik lørdag.

Midtjylland-spilleren hadde fått en smell i ryggen i forrige uke og var ikke med til Russland, der laget hennes røk ut av Cupvinnercupen. De hadde tre mål å gå på mot Zvezda, men tapte med 11 i Russland og er ute av turneringen.

Meldingene fra Russland tikket inn på mobilen mens hun fulgte Larviks oppgjør mot Györ.

– Det var en viktig seier for Larvik. Jeg var trygg helt til det var 3-4 minutter igjen. Da ble jeg litt svett, men heldigvis rodde Larvik det sikkert i land. Jeg synes de i perioder spilte veldig bra, sier Katja Nyberg, som synes det var gøy å se Larvik-spillerne in action fra tribunen.

Etter kampen ble det gledelig gjensyn med flere av Larvik-spillerne.