Klare for Larvik HK – Larvik

Klare for Larvik HK

Larvik Håndballklubb har signert Gro Hammerseng, Katja Nyberg og unge og svært lovende Amanda Kurtović (18) fra Nordstrand.

– Det nye samarbeidet med VitaePro er en avgjørende årsak til at Larvik Håndballklubb klarte å hente Gro Hammerseng og Katja Nyberg hjem til Norge, sier daglig Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Foruten VitaePro har Skagerak, Residence Casa Linda, Lett-tak og flere bidratt til at dette har gått i orden.

Larvik Håndballklubb og Sana Pharma AS, selskapet som eier VitaeLab, produsenten av blant annet VitaePro, har inngått et partnerskap som i første omgang varer til 31. mai 2012.

– Avtalen bidrar betydelig til at vi har anledning til å forsterke laget ytterligere med mål om å etablere oss som et av verdens beste håndballag over lang tid, sier Hansen.

Larvik Håndballklubbs medisinske støtteapparat er også veldig godt fornøyd med den nye samarbeidsavtalen.

– Sana Pharma AS er en av de seriøse aktørene i kosttilskuddsmarkedet og VitaePro er et godt produkt. Dersom jeg skulle anbefale klubben en samarbeidspartner, ville det vært denne, sier fysioterapeut Krister Næss.

Sana Pharma AS er glad for å assosieres med den vinnerkulturen og de gode holdningene som Larvik Håndballklubb og klubbens spillere og ledere over lang tid har vist at de representerer.

– Larvik har flere av de største og flotteste norske idrettsprofilene i sin stall. Klubben står for de samme verdiene som vi ønsker å knyttes til, sier Frode Nakkim, informasjonssjef i Sana Pharma AS.

– Vi er dessuten glad for å bidra til å bringe noen av norsk håndballs største personligheter hjem til vår egen serie og håper det vil bidra både til større entusiasme rundt kampene i form av høyere tilskuertall og enda bedre rekruttering, sier Nakkim.