Tapte for et bedre lag – Larvik

Tapte for et bedre lag

Krims trener Marta Bon var ikke fornøyd etter Krims første hjemmetap i Champions League denne sesongen, men tror ikke sjansen til å nå en semifinale glapp.

– Det er klart jeg ikke er fornøyd når Larvik vant her for første gang, men jeg tror ikke vi har vunnet i Larvik heller, sier Krim-trener Marta Bon, som tydeligvis har glemt at Krim vant 33-30 over Larvik i Bergslihallen i den første semifinalen i 2004.

– Vi gjorde mange feil, samtidig som vi tapte for et bedre lag. Jeg håper at vi kan lære av denne kampen, for vi møter Larvik igjen om tre uker. Vi har fortsatt en sjanse til å nå semifinalen, sier hun.

Krims toppscorer i kampen, Andrea Lekić, synes Larvik spilte fantastisk, men er ikke imponert over eget lag.

– Dette var ikke det beste vi klarer å by på. Larvik, og særlig Lene Rantala, var fantastisk. Det var ingen god følelse å tape hjemme. Vi må bare glemme det og fokusere videre på mulighetene våre, sier hun.