Miljøfyrtårn – Larvik

Miljøfyrtårn

Tirsdag fikk Rom for Flere på Elveveien overrakt beviset på at de er sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift.

– Dette er veldig bra for oss. Hovedkontoret i Oslo sertifiserte seg i høst, og nå følger vi etter. Skal vi være med på offentlige anbud må vi være sertifisert. Kundene etterspør det, sier daglig leder Ole Lennart Kristensen.

Rom for Flere er Norges største frittstående forhandler av komplette møbelløsninger for offentlige bygg og private virksomheter.

– Vi har gått gjennom rutinene våre og fått det ned på papiret. Vi har fokusert mer på miljøbiten. Nå oppfordrer vi også produsentene våre til å være mer miljøvennlig, sier Kristensen.

Bedriften, som er en av Larvik Håndballklubbs sponsorer, fremstår som miljøbevisst både når det gjelder egne valg og i sitt samarbeid med kunder om bruk av miljøvennlige produkter og utstyr. Det er fokus på å veilede kundene til å foreta fornuftige miljøvalg.

– Larvik kommune ser det som gledelig at bedriften er bevisst på sin rolle som miljøfyrtårnbedrift og benytter mulighetene den har til å påvirke miljøutfordringene innenfor bransjen og i forhold til kunder, sa Kari Krogsbøl Kristoffersen da hun delte ut prisen sammen med miljøvernsjef Marit Vasbotten.

– Vi gratulerer bedriften og miljøfyrtårnkonsulent Didrik Voss som har bistått i prosessen frem mot sertifisering, sa Kristoffersen.