Bruker Larvik som mal – Larvik

Bruker Larvik som mal

Vipers Kristiansand, som eliteserielaget til Våg kaller seg, har en uttalt målsetting om å bli seriemester i 2013. De bruker onsdagens motstander, Larvik, som mal.

Klubben har en uttalt målsetting om å bli seriemester i 2013. Etter at laget tok seg til sluttspillfinale mot Larvik forrige sesong, trakk laget seg fra E-cup fordi økonomien ikke var god nok til det. Trener Peder Langfeldt fortalte til Håndballmagasinet at laget brukte Larvik som mal for sin satsing.

Vipers har hatt en uke med mye oppstuss rundt laget. Først ble trener Peder Langfeldt innrapportert til forbundet for at han skal ha spyttet på en spiller da han selv spilte kamp i herrenes 4. divisjon.

Om ikke det var nok, ble det kollisjon mellom to spillere og hoderystelse for Selbus Thale Hansen Tremoen i siste seriekamp i Karusshallen.

Våg har aldri vunnet over Larvik i eliteserien. Laget fra Vågsbygd har kun en gang klart å slå Larvik. Det var i det første møtet mellom disse klubbene, i det som het 2. divisjon for 19 år siden. Etter den gang har alle kampene endt i de rød/hvites favør.

Tidligere i sesongen vant Larvik 31-18 i Karusshallen. Forrige sesong vant Larvik 46-21 hjemme og 29-21 borte i seriespillet.