Scoret mer enn Vipers – Larvik

Scoret mer enn Vipers

Nora Mørk og Heidi Løke scoret til sammen mer enn Vipers da Larvik vant 43-26. Emily Stang Sando scoret sitt første mål for Larvik Håndballklubb.

Larviks andrekeeper har ikke tatt noen straffekast for klubblaget tidligere, men har scoret på en mot Estland for juniorlandslaget tidligere.

– Jeg var nervøs da jeg sto der. Plutselig synes jeg det var så mye klister på ballen, og jeg lurte på om jeg fikk kastet ordentlig. Men det gikk fint det, sier Emily om sitt første mål som Larvik-spiller.

– Vi ble enig i pausen at jeg skulle ta straffe hvis det ble noen de siste minuttene. Jeg får takke Heidi Løke, som skaffet nok en straffe, sier Emily, som tror Vikingene ble fornøyd med scoringen.

– De har jo mast på det så lenge, sier hun.

Det ble rene scoringsrushet for Larvik mot Vipers. Nora Mørk, som ble kåret til banens beste spiller, og Heidi Løke scoret til sammen 30 mål for Larvik!

Også Tine Rustad Kristiansen scoret flere enn beste Vipers-spiller med sine sju nettkjenninger. Alle scoringene ble satt ekstra pris på oppe i det ene hjørnet i Arena Larvik denne onsdagskvelden. En gruppe brasilianske marinegaster, som ligger til kai i Sandefjord, hadde tatt turen, og laget liv i leiren.

Torsdag morgen setter Larvik-jentene kursen for Ungarn, og kamp i hovedrunden i Champions League mot Györ lørdag.