Gode minner – Larvik

Gode minner

Fredag var Nora Mørk tilbake i hallen der hun vant EM-gull med juniorlandslaget i august, da Larvik trente foran den viktige kampen i hovedrunden i Champions League mot Györ lørdag.

– Det er klart det er deilig å være et sted der en er kjent. Vi spilte hele mesterskapet her, og jeg bodde på det samme hotellet vi bor på nå, i 12 dager. Da finalen mot Ungarn skulle spilles var det helt vilt i hallen. Tre timer før kampstart var den fullpakket og det var fullt trøkk. Supporterne var helt gærne.

Larvik brøt en viktig barrière i Slovenia sist, da laget endelig vant på bortebane. Det har heller ikke lykkes Larvik å vinne på de to tidligere forsøkene i Györ. Nora Mørk er i slag om dagen, noe 16 mål mot Vipers på onsdag fortalte sitt om, men dette er en helt annen liga.

– Det er klart vi har en mulighet. Hvis dommerne dømmer etter reglene og vi spiller som vi har gjort i det siste, tror jeg vi må prøve å utnytte det. Det er også viktig at Györ mangler Görbicz. De har fått Tomori tilbake, men hun er ingen Görbicz, sier Nora Mørk.

Det ligger bilder fra treningen på Larvik Håndballklubbs fanside på Facebook.

Kampen spilles lørdag kl. 14.00 og sendes på TV 2 sport.