Gipset fingeren – Larvik

Gipset fingeren

Etter kun to minutter av Champions League-oppgjøret i Magvassy Mihaly Sporthalle blokket Tonje Larsen et Györ-skudd som traff så uheldig at fingeren sprakk og kom ut av ledd.

Det var venstre ringfinger det gikk ut over.

– Midtre ledd ble slått ut av ledd, og samtidig sprakk fingeren, opplyser Larvik Håndballklubbs fysioterapeut Krister Næss.

– Det var nødvendig å sjekke at det ikke samtidig forelå en bruddskade, derfor ble hun sendt til sykehus. Vi fikk noe bistand fra Györs lege. Det ble tatt et røntgenbilde raskt, som viste at det ikke var snakk om noe bruddskade. Deretter ble fingeren satt på plass og sårskaden sydd. Det er satt på gips for å stabilisere fingeren, sier Næss.

– Selv om vi har gjort de nødvendige undersøkelser og har oversikt over skaden, vil Tonje Larsen bli vurdert på nytt etter hjemkomst. Derfor er det for tidlig å vite hvor lenge hun blir ute, sier han.