Billettsalg – Larvik

Billettsalg

Via Larvik Håndballklubbs nettsider får du tilgang til alle klubbens arrangementer. Via den røde firkanten på høyre side kan du akkurat nå finne en rekke arrangementer.

Det er mulig å kjøpe billetter til de kommende storkampene som avslutter hovedrunden i Champions League. 13. mars kommer Leipzig på besøk, mens Krim er siste kamp helgen etter – 20. mars.

Billetter til de to siste hjemmekampene i serien, mot Njård 24. mars og Nordstrand 7. april, ligger også ute for salg.

Følg linkene til de forskjellige alternativene i denne artikkelen, eller velg direkte fra vår hovedmeny.

Du sparer tid og penger på å bestille billetter på nettet til kampene. Du kan spare inntil 40 kroner, som er besparelsen på en familiebillett som kjøpes på nettet i forhold til å kjøpe ved inngangen.

Det ligger også billetter i salg til landskampene i Bring Cup for herrer 16. april, med blant annet de norske herrene i aksjon.

For de yngre spillerne er billettsalget i gang til Larvik Håndballskole, som er en populær gjenganger. Her kan du lese mer informasjon om den. Her er det flere valgmuligheter, med overnatting eller uten overnatting.

Det arrangeres Super Weekend til begge Champions League-kampene i mars, og her kan du kjøpe billetter. Klikk her for 12. – 14. mars. Klikk her for 19. – 21. mars.