Ladet opp på spa – Larvik

Ladet opp på spa

Larvik Håndballklubbs jenter ladet opp med spabehandling på Farris Bad tirsdag. Kanskje det kan være en fin oppladning til Champions League-kampen til helga – men først er det kamp på Gjøvik i serien i kveld.

Farris Bad og Larvik Håndballklubb har nylig inngått en samarbeidsavtale, og i den forbindelse fikk jentene en guidet tur i spa-avdelingen på Farris Bad. De fikk en smak av at dette er et flott sted for restutisjon og velvære.

Ut fra garderoben kom de i badekåper og matchende tøfler. Jentene fikk oppleve ladies finnish sauna, skrubb og utendørs boblebad. De besøkte spa-øya, med sin spektakulære beliggenhet i den ytre fløyen over stranden og sjøen. Her fikk de også fjordsauna med utsikt til larviksfjorden. De fikk prøve en behagelig varmekulp og fjordsauna. Fra spa-øya tok jentene turen ned badetrappa, der spreke jenter hoppet rett ut i det iskalde vannet.

Etterpå ble det servert smoothies og alle fikk hvert sitt gavekort med VRP-medlemsskap, med fri inngang til spa-avdelingen. Og VRP … det står for Very Relaxed Person.