I angrepsposisjon – Larvik

I angrepsposisjon

Larvik Håndballklubb har seks poeng så langt i hovedrunden i Champions League. Gruppen er så jevn at laget kan trenge seier i begge hjemmekampene for å nå semifinalen. Klubben oppfordrer publikum om å møte opp og gi viktig støtte fra tribunen.

Kampene spilles lørdagene 13. og 20. mars, begge dager kl. 14.15. Den første kampen er mot Leipzig.

– Vi møter et tysk lag som er bedre enn mange tror. Å ha muligheten til å stå i en semifinale er veldig viktig for oss. Jentene trenger støtte fra tribunen for å klare det. Jeg blir veldig glad hvis arenaen hadde vært så full som mulig, sier Larviks hovedtrener, Karl Erik Bøhn.

Györ, som slo Larvik forrige helg, har like mange poeng som Larvik etter fire av seks kamper. Krim, som er siste lag i gruppa som har muligheten til å nå semifinalen, har fire. Det er en mulighet for at de tre lagene kan ende på åtte poeng. Hvis det skulle skje, blir det laget en egen tabell med de tre lagene, som i verste fall kan sende Larvik ut. Klubben kan imidlertid avgjøre alt selv med seier i de to siste hjemmekampene, og da håper Larvik Håndballklubb å spille for fulle tribuner.