Må vinne mot Leipzig – Larvik

Må vinne mot Leipzig

Larvik Håndballklubb må vinne mot Leipzig lørdag for å være med i kampen om en plass i semifinalen i Champions League. Det blir en spennende avslutning av hovedrunden denne og neste lørdag.

Leipzig har sin norske landslagsspiller Renate Urne ute med skade. Hun har fått tommelen ut av ledd og har operert i uka som har gått.

Larvik må som kjent klare seg uten Tonje Larsen i de to siste kampene. Det blir tøft å nå semifinale, og det er ikke sikkert det holder å slå tyske Leipzig til helgen. Tipper resultatene litt feil vei for Larvik kan nemlig tre lag ende på åtte poeng etter neste helgs kamper.

Det kan skje ved at Larvik og Györ slår Leipzig, og at Krim slår Györ og Larvik. Skulle det skje, ender alle tre på åtte poeng. Da trekkes kampene mot Leipzig ut, og en ny innbyrdes tabell mellom de tre settes opp. Da blir det den totale målforskjellen som avgjør hvem som går videre.

Så jevnt og spennende kan det altså bli. Forhåpentlig blir det ikke så tett og jevnt, men i og med at spenningen fortsatt er stor og usikkerheten høy, håper vi på massiv støtte fra publikum i de to kommende kampene. Larvik Håndballklubb har som mål å nå semifinalen i Europas gjeveste klubbturnering for tredje gang, og trenger din støtte.

Larvik møter Leipzig lørdag kl. 14.15 i Arena Larvik.