Viktig å vinne gruppa – Larvik

Viktig å vinne gruppa

Det er viktig for Larvik å vinne når Krim kommer på besøk til den siste kampen i hovedrunden i Champions League lørdag. Da avgjøres det hvem som vinner gruppa, og vinneren får avslutte hjemme i semifinalene.

Gruppe 2 er allerede avgjort. Valcea vinner gruppa foran Viborg. Rumenerne har ni poeng og Viborg 6 før de to møtes i siste kamp i Danmark til helgen. Gruppevinneren skal spille mot toeren i den andre gruppa i semifinalen, og får fordelen av å spille hjemme sist.

– Jeg tror vi har en stor sjanse til å klare det. Det er helt klart en fordel for oss å møte Viborg. Reisen er bedre, dessuten spiller de en håndball vi er litt mer kjent med, i motsetning til Valcea, sier Larviks hovedtrener Karl Erik Bøhn.

Semifinalene spilles helgene 10./11. april og 17./18. april.

Larvik vant 34-30 da lagene møttes i Slovenia i februar. Klubben har spilt Champions League-finale fem ganger og vunnet to av dem. Slovenerne slo ut Larvik i kvartfinalen på sin vei til triumf i Champions League både i 2001 og 2003.

I 2004 slo Krim ut Larvik i semifinalen. Krim deltar i Champions League for 15. gang og slovenerne er den klubben Larvik har møtt flest ganger i E-cupsammenheng. Av de ni oppgjørene til nå, har Larvik vunnet fire og tapt fem.