Du kan vinne dette – Larvik

Du kan vinne dette

Lørdag får du en ny sjanse til å vinne dette musikkanlegget til en verdi av 16.995 kroner! Den siste utgaven av Kontra er nummerert. Ta den med eller hent en utgave i Arena Larvik på Champions League-kampen mot Krim lørdag 20. mars kl. 14.15.

Vi lodder vi ut et HD Fun-anlegg fra Harman Nordic, med surroundforsterker, bluerayspiller og høyttalersystem til en verdi av 16.995 kroner.

– Grunnen til at vi gjør dette er at det er en fin måte for oss til å bidra til at det kommer flere på kampene. Dessuten kan det bli skikkelig lønnsomt – ettersom det er så stor verdi på gevinsten, sier Frank Bruun i Harman Neby.

– Morselskapet Harman Consumer Group er et amerikansk selskap. De nordiske landene har laget sin egen gruppering, som kalles Harman Nordic. Det er flere varemerker under paraplyen vår, og de mest kjente er Harman Kardon, JBL, AKG og Infinity. Vi er nummer én i vårt segment, forteller han.

Norge er det landet i Norden som har flest treff på hjemmesiden. Frank Bruun tror det er fordi de synes best på TV her. I Larvik selger firmaet sine merkevarer i Spaceworld og Bachs Hi-Fi. De får frem merkevarene på en veldig god måte.

Staale Broager Grøn i Spaceworld på Nordbyen forklarer hvorfor kundene skal velge disse merkevarene.

– For oss er det mye lettere å selge en merkevare til riktig pris enn et ukjent produkt til en lavere pris og en lavere kvalitet. Vi liker å assosieres med merkevaren. Den line up de har på multimediahøyttalere og iPod-docking passer godt i vårt konsept, sier Grøn.

Den tunge Hi-Fien, slik som det anlegget som loddes ut på disse to Champions League-kampene, er det Bachs Hi-Fi som selger.

– Grunnen til at vi, som et norsk firma, passer så fint sammen med Larvik Håndballklubb er profilen deres. Vi liker godt at de er best, for det vil vi også være når det gjelder multimedia og lyd. Vi er ikke redde for å si at vi skal være best, understreker Frank Bruun.