Tre kvinner i styret – Larvik

Tre kvinner i styret

Elise Johnsen tok gjenvalg som leder for Larvik Håndballklubb på årsmøtet mandag. Med seg i styret får hun to menn og to kvinner.

Thor Edvard Mathisen ble gjenvalgt som nestleder for to år. Styret består for øvrig av styremedlemmene Gro Ørnhoft, Trond Bugge og nyvalgte Elisabeth Strøm Thoresen, som ble valgt for to år.

Larvik Håndballklubb omsatte i 2009 for 15,3 mill. kroner – en økning på 11 prosent i forhold til 2008. Regnskapet viste et overskudd på 51.000 kroner.

Det ble delt ut rundhåndet med ros og blomster til dugnadsgjengen, som gjør en fantastisk innsats for klubben. Ellers fikk spillerne velfortjent heder for sportslige prestasjoner i kalenderåret som gikk. Det ble seriemesterskap og seier i sluttspillet og finale i Cupvinnercupen i avslutningen av sesongen 2008/09. Inneværende sesong ble innledet med NM-gull mens vi fortsatt skrev 2009.

I tillegg ble Nora Mørk mesterskapets beste spiller da de norske U-jentene vant EM i Ungarn i august. Raphaëlle Tervel, som senere kom til Larvik, fikk sølv i VM, der Larviks landslagsspillere fikk bronse.

Som et tiltak for å øke medlemsmassen i klubben, ble det vedtatt å sette ned kontingenten fra 400 til 150 kroner for neste år.