Vil ha mer spilletid – Larvik

Vil ha mer spilletid

Ønsket om mer spilletid ble utslagsgivende for Pia Christine Narvesen, som går til nyopprykkede Flint fra neste sesong.

Dermed har den tredje spilleren i Larvik-stallen denne sesongen signert for klubben Tønsbergs Blad kaller «Lille Larvik».

I forrige måned skrev Marianne Iversen og Emily Stang Sando under for Tønsberg-klubben. I tilegg har Ellen Marie Folkvord, Kristine Abrahamsen, Line Eftang og Solfrid Sundet Karlsen en fortid i Larvik Håndballklubb.

– Jeg måtte finne ut hva jeg ville, og nå var det kanskje på tide å gå. Det var en vanskelig avgjørelse å ta, det har vært en veldig fin tid i Larvik. Avgjørelsen ble lettere da Flint rykket opp, men jeg synes det er veldig trist å forlate Larvik, sier Pia Christine Narvesen.

– Flint kom med et veldig godt tilbud, og jeg hadde ikke lyst til å sitte en sesong til på benken i Larvik. Jeg har fått spilt mye i eliteserien, og har fått mange erfaringer fra internasjonale kamper jeg ikke ville vært foruten. Det har vært vanskelig å få spilletid når vi har så mange gode og etablerte spillere i laget, sier hun.

Pia Christine Narvesen har før onsdagens kamp mot Njård spilt 119 kamper og scoret 133 mål for Larvik i løpet av hennes tre sesonger i klubben.

Tirsdag signerte hun en toårskontrakt med Flint.