– Viborg er favoritter – Larvik

– Viborg er favoritter

Ikke bare er Larvik HK i semifinalen av Champions League for tredje gang i klubbens historie – klubben vant sin gruppe både i gruppespillet og hovedrunden. Likevel nøler ikke hovedtrener Karl Erik Bøhn med å utrope Viborg til det beste laget i turneringen.

Karl Erik Bøhn har i et intervju med eurohandball.com snakket om lagets prestasjoner og den kommende semifinalen mot ingen ringere enn regjerende mester Viborg.

I tidligere sesonger har landslagsspillerne våre vært slitne etter mesterskap, men etter VM i Kina var de ikke det. De har klart å holde seg på topp lenger enn i de foregående sesongene. I tillegg har vi fått en ny arena i Larvik, og det har betydd mye også. Det har gitt oss mange nye muligheter, og støtten vi får der har gjort oss nesten uslåelig på hjemmebane!

Larvik har faktisk vunnet samtlige hjemmekamper i Champions League denne sesongen. Laget er ubeseiret i Arena Larvik, men Byåsen fikk uavgjort i seriekampen i november.

– Viborg har det beste laget i Champions League – det er ingen tvil om det. Men ettersom vi vant vår gruppe og de ble nummer to i deres, så har vi selvfølgelig en sjanse. Våre kamper mot Viborg er nesten alltid gode kamper, og vi føler oss alltid velkomne i Viborg, så det er klart vi ser frem til disse kampene, sier Bøhn.