Fokus på seriefinalen – Larvik

Fokus på seriefinalen

Linn Jørum Sulland og Heidi Løke holder fokus på seriefinalen mot Byåsen lørdag. Fredag trente jentene rett før avreise til Trondheim.

Linn Jørum Sulland scoret 12 i forrige møte med Byåsen. Det var i Cupfinalen i romjula. Skytterdronningen Heidi Løke gleder seg også til seriefinalen lørdag kveld.

Kampen spilles i Nidarøhallen kl. 18.00. Regjerende serimester Larvik må finne seg i å være favoritter.

Byåsen og Larvik spilte uavgjort da lagene møttes i Larvik. Utenom det har Larvik gått feilfritt, mens Byåsen tapte ett poeng til Storhamar tidligere i sesongen. Det er to serierunder igjen etter oppgjøret i Trondheim.

Nora Mørk klatret til andreplass på toppscorerlista i Postenligaen etter forrige kamp. Hun har aldri scoret så mange mål totalt i løpet av en sesong som denne, og hennes neste scoring gir også ny bestenotering i serien for hennes del.

Byåsen er det laget Larvik Håndballklubb oftest har spilt uavgjort mot. Hele seks møter mellom de to klubbene har endt uavgjort. Forrige sesong endte oppgjøret i Trondheim uavgjort og denne sesongen er Byåsen det eneste laget som har fått med seg poeng fra Arena Larvik.

Byåsen har ikke maktet å slå Larvik i seriesammenheng de siste 13 sesongene.