Skytterdronningen – Larvik

Skytterdronningen

Heidi Løke blir skytterdronning i Postenligaen for andre sesong på rad. Det er ikke spesielt vågalt å påstå det dagen før Byåsen-kampen, tre serierunder før slutt. For å vippe henne ned fra tronen, må Nora Mørk score 60 mål flere enn henne i de siste tre kampene.

Klubbvenninne Nora Mørk er nemlig den nest hvasseste skytteren i seriesammenheng denne sesongen. Med Heidi Løkes snitt på 9,4 scoringer i hver kamp skulle nok 60 måls ledelse holde helt inn.

Dermed forsvarer hun tittelen fra forrige sesong, da hun scorte 216 og var bare fem mål fra å tangere tidligere Larvik-spiller Linn Kristin Ullevoldsæter Riegelhuths scoringsrekord gjennom tidene.

Heidi Løke er den fjerde Larvik-spilleren som blir skytterdronning. Tidligere har Lina Olsson Rosenberg (1997 og 2000), Katja Nyberg (2004) og Linn-Kristin U. Riegelhuth (2006 og 2007) stått på toppen av lista etter endt sesong. I 2006 delte Riegelhuth tittelen med Linn Jørum Sulland, som den gang spilte for Stabæk.

Se toppscorerlista i Postenligaen denne sesongen her.