Vant seriefinalen – Larvik

Vant seriefinalen

- Det var kjempegøy! Det var en viktig kamp for oss, og vi hadde skikkelig lyst på denne seieren her, stråler Tine Stange etter at Larvik slo Byåsen i seriefinalen i Trondheim.

Larviks toppscorer i kampen ble valgt til banens beste, og gledet seg over trøkket i hallen.

– Jeg ble satt opp i gode posisjoner. Når de passer så godt på Heidi Løke på linja er det bare fint for meg som skytter. Det ble litt frem og tilbake for oss, men jeg synes vi viser at vi er et godt lag, sier Tine Stange.

Hun begynte først å bli sikker på at de skulle bli seier ti minutter før slutt.

– Vi hadde trua, men vet at alt kan skje i håndball. Du ser at de kjører på helt til siste slutt i dag. Da vi møttes i Larvik lå vi under med ni, men hentet opp til uavgjort. Nå er vi på veldig god vei mot seriemesterskapet. Det blir ikke noen feiring i dag, vi venter til vi står med gullmedaljene rundt halsen, understreker Tine Stange.

Larvik leder serien med tre poengs forsprang til Byåsen, og det er fire poeng igjen å spille om. Neste seriekamp er hjemme i Arena Larvik mot Nordstrand 7. april.

 

FAKTA
Byåsen – Larvik 22-27 (14-15)

Postenligaen, 20. serierunde
2888 tilskuere i Nidarøhallen
Larvik:
Emily Stang Sando/Lene Rantala – Tonje Larsen 2, Inger Sofie Heieraas, Heidi Løke 6, Tine Rustad Kristiansen, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang 1, Nora Mørk 5, Raphaëlle Tervel, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Linn Jørum Sulland 5 (5), Tine Stange 8.
Toppscorer Byåsen:
Ida Alstad 6 (2).
Utvisninger: Byåsen 3×2 min., Larvik 3×2 min.
Dommere:
Kjersti Arntsen/Ida Cecilie Gullaksen

Byåsen-fan Kamilla Blekkan fikk signert skjorta si av Tonje Larsen og flere av de andre spillerne etter kampen.

Heidi Løke sammen med f.v. Ken Thomas Topel, Tom Kjeldsen og Thor Egil Nøstdahl. De hadde kjørt helt til Trondheim for å få med seg kampen.