Forlenger med to år – Larvik

Forlenger med to år

Når Karl Erik Bøhn nå har valgt å forlenge kontrakten med Larvik Håndballklubb, blir han den treneren i klubben som har vært her lengst. Før påske skrev han under for to nye sesonger, ut sesongen 2011/12.

– Dette er Verdens beste håndballtrenerjobb, jeg kan ikke få det bedre en dette. Jeg er heldig som fikk fornyet tillit, og takker for det. Det å få lov til å ha det sportslige ansvaret i en så flott klubb, med så mange fine mennesker både på og utenfor banen, er jeg glad for. Jeg er stolt av å kunne reise rundt og representere Larvik, sier han.

Karl Erik Bøhn har skrevet under for to nye sesonger som hovedtrener for Larvik HK. Bøhn har lenge vært enige med ledelsen i klubben om å forlenge kontrakten, og har derfor ikke hatt noe hastverk med å skrive under. Avtalen ble signert i forkant av Byåsen-kampen forrige helg.

Daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen gleder seg over å få signaturen til Bøhn.

– Han er en kontinuitetsbærer i klubben og er en av få trenere som virkelig vet hva som må til for å trene en toppklubb. Vi mangler fortsatt en tittel i klubben, og tror at Karl Erik Bøhn, sammen med Tor Odvar Moen, kan være de som kan skaffe klubben Champions League-troféet, sier han.

Før Karl Erik Bøhn begynte som hovedtrener i 2005, hadde han også tre sesonger sammen med Ole Gustav Gjekstad i klubben. Dermed vil han ha vært i Larvik i ti sesonger når den nye kontrakten utløper.

Bøhn har vært med på 20 triumfer med Larvik Håndballklubb. Det har blitt to seire i Cupvinnercupen, sju NM-gull, seks seriemesterskap, og fem seire i sluttspillet. Onsdag får han muligheten til å øke antall seriemesterskap til sju.

Disse har vært hovedtrener i Larvik Håndballklubb:

1990 – 1992        Peter Berthelsen (DEN)
1992 – 1994        Marit Breivik
1994 – 1996        Gunnar Pettersen
1996 – 1998        Kristjan Halldórsson (ICE)
1998 – 2005        Ole Gustav Gjekstad
2005 –                   Karl Erik Bøhn