4000 plussmål – Larvik

4000 plussmål

Larvik manglet 14 plussmål på å nå 4000 plussmål på Adelskalenderen, som den første klubben i Norge. Det klarte de akkurat, for da seriemesterskapet ble sikret mot Nordstrand vant Larvik med nettopp 14 mål.

Byåsen har nest best målscore på adelskalenderen, med 2549 plussmål. Inkludert i Larviks tall ligger tallene for Larvik Turn, da de var tre sesonger i eliteserien i 1985-87.

Da Larvik slo Nordstrand var det Larviks to toppscorere i Postenligaen som sørget for de fleste scoringene. Nora Mørk ble toppscorer med 11 mål, mens Heidi Løke, som blir skytterdronning denne sesongen, fulgte opp med 10.

De to ligger som nummer én og to foran siste serierunde. I siste runde må Stabæks Christina Solheim Andersen og Selbus Marta Tomac score 12 mål mer enn Nora Mørk for å hindre en Larvik-dobbel på toppen av scoringslista i Postenligaen ved sesongslutt.