Dusinet fullt for Larvik – Larvik

Dusinet fullt for Larvik

Tonje Larsen har vært med på alle Larviks 12 seriegull. Nå har også Lene Rantala og Kari Mette Johansen tosifret antall seriegull!

Larvik tok sin 20. seier i sesongens serie da Nordstrand ble slått 37-23. Klubben er dermed seriemester for 12. gang. Larviks ordfører, Øyvind Riise Jenssen, hadde lovet jentene 2000 kroner for hver scoring mot Nordstrand. Han trakk fra 1000 kroner for hvert baklengsmål, slik at pengepremien ble på 51 000 kroner. I tillegg fikk Larvik en sjekk fra Vestfold fylkeskommune på 25 000 kroner.

 

Seieren mot Nordstrand betyr også at Larvik avsluttet sin første sesong med seriekamper på hjemmebane i Arena Larvik. Statistikken fra Bergslihallen, der laget er ubeseiret på hjemmebane i serien siden 14. mars 1999, lever videre. Nå står laget med 127 strake seriekamper uten tap på hjemmebane.

Disse er seriemestere for Larvik 2009/10: Tonje Larsen, Inger Sofie Heieraas, Heidi Løke, Tine Rustad Kristiansen, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang, Nora Mørk, Raphaëlle Tervel, Emily Stang Sando, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Linn Jørum Sulland, Lene Rantala, Tine Stange og Sofia Berndtsson.

 

FAKTA
Larvik – Nordstrand 37-23 (15-14)

Postenligaen, 21. serierunde
693 tilskuere i Arena Larvik
Larvik:
Emily Stang Sando/Lene Rantala – Tonje Larsen 4, Inger Sofie Heieraas, Heidi Løke 10, Tine Rustad Kristiansen 7, Kari Mette Johansen 1, Karoline Dyhre Breivang 2, Nora Mørk 11 (4), Raphaëlle Tervel, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Tine Stange 2.
Toppscorer Nordstrand:
Jenny Osnes Græsholt 7.
Utvisninger:
Larvik ingen, Nordstrand 1×2 min.
Dommere:
Alexander Baklie/Espen Stensvold Rønning