Ledige stillinger – Larvik

Ledige stillinger

Larvik Håndballklubb vokser, og bygger nå en organisasjon som skal være med på å gjøre klubben til verdens beste damehåndballklubb – over tid. Denne ambisjonen krever at vi også er best utenfor banen. Nå søker klubben etter en arrangements- og eventsjef og to selgere.

Se annonsen her.

Larvik Håndballklubb har vært ledende innen norsk håndball i en årrekke. I 2010 budsjetterer klubben med en omsetning på 18,2 millioner som skal økes til 25-30 millioner innen fire år. Administrasjonen består av 13 medarbeidere, samt et stort antall utrolig lojale dugnadsmedarbeidere. Klubben er delt i forretningsområdene sport, salg/marked, økonomi, informasjon og arrangement.

Nå ønsker vi å styrke forretningsområdet arrangement. Vi søker derfor etter ”verdens beste” arrangements- og eventsjef. Som arrangements- og eventsjef vil du ha hovedansvar for planlegging, gjennomføring og utvikling av alle klubbens arrangementer.  Vi ser etter deg som:

– liker å jobbe målbevist mot høye mål

– trives med mange baller i luften uten at det går ut over kontroll og oversikt.

– er både kreativ og strukturert.

Som leder for vårt frivillige apparat, er det viktig at du har god innflytelse over andre og at omgivelsene liker å jobbe i team med deg. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

For å kunne realisere vår ambisjon, ønsker vi å bygge opp en større salgsorganisasjon.  I den forbindelse søker vi to selgere. Som selger i Larvik Håndballklubb har du tilgang til mange spennende produkter som bl.a. hypermoderne LED-reklame, events, foredrag, samarbeidsavtaler med mer.

Vi søker medarbeidere med stor salgskraft og pågangsmot, evne til å arbeide godt både selvstendig og i team. Dokumenterte salgsresultater fra tidligere arbeidsforhold vil telle tungt. 

For ytterligere informasjon om stillingen kan vår salgs- og markedssjef Line Hvaara kontaktes på telefon 47 93 88 09 eller e-post line@larvikhk.no.

Søknad sendes til: jobzone@jobzone.no Spørsmål vedrørende søknad og ansettelsesprosessen kan rettes til Bjørn Sandmæl i Jobzone på mobil 93 41 55 67.