Fikk servert treretters – Larvik

Fikk servert treretters

Før avreise til Danmark fikk Larvik-jentene servert treretters middag på Tigris restaurant på Thor Heyerdahl videregående skole.

– Det passet godt inn mellom trening og avreise til Danmark. Det var et ledd i oppkjøringen, for å optimalisere forholdene foran vår viktigste kamp noensinne, sier Larviks hovedtrener Karl Erik Bøhn.

– Det var fantastisk gøy å kunne benytte seg av tilbudet, og det svarte så absolutt til forventningene. Maten ble tilberedt og servert av hyggelige elever. Spiller vi like godt som maten smakte og ble servert, er det gode muligheter, sier han.

Tigris holder åpent for gjester onsdager og torsdager. Det er elver ved kokk- og servitør-linja ved restaurant og matfag på Thor Heyerdahl vgs som lager maten og serverer, forteller faglærer Anne Karin Dahl.

– Dette er virkelighetsnær læring for oss. Det blir nesten som å jobbe ute i en restaurant, istedenfor at vi leker gjester og servitører selv. Tilbudet er veldig populært og vi har stor pågang. Restauranten er åpen for alle, og det er mange elever og lærere som benytter seg av tilbudet. Også noen som bor i nærheten som kommer innom innimellom. Tigris har rimelige priser, fordi det er elevarbeid, sier hun.

Larvik-spillerne ble servert gratinert løksuppe til forrett, deretter biff Lindstrøm med sortert paprika, fløtesaus og hasselback-poteter til hovedrett og Pavlova til dessert.

– Det var hyggelig med gjester og bra for oss med besøk. Vi ønsker jentene lykke til i Danmark, sier Dahl.

Det er Stian Henriksen som serverer Nora Mørk.