Viborg leder med seks – Larvik

Viborg leder med seks

Viborg vant 27-21 over Larvik i den første semifinalen i Champions League, og leder dermed med seks mål foran den avgjørende kampen i slaget om Norden lørdag 17. april.

– Vi burde hatt litt færre mål, men vi har en mulighet til å slå de sammenlagt, for vi har vært gode hjemme i år. Vi får bare løpe mer i hjemmekampen. Vi er bedre enn dem i kontra, sier Kari Mette Johansen.

Etter en jevn førsteomgang, der begge lag var i ledelsen flere ganger, endte det likt ved sidebytte. Etter pause ble det mer ujevnt.

– De fikk bra med skyts i 2. omgang, og da vi trakk frem i forsvar fikk de mer plass til å spille inn til linja. De er veldig gode en mot en, sier Johansen, som også synes dommerne var uforutsigbare. – Dommerne var vanskelig å forholde seg til, og det gjaldt begge veier, mener hun.

– Nå må vi fokusere på hva vi skal gjøre i hjemmekampen om en uke, for vi har fortsatt en mulighet til å gå til finalen.

 

FAKTA
Viborg – Larvik 27-21 (13-13)

Semifinale Champions League, 1. kamp
2400 tilskuere i Viborg Stadionhal
Larvik:
Emily Stang Sando/Lene Rantala – Tonje Larsen 2, Inger Sofie Heieraas, Heidi Løke 2, Tine Rustad Kristiansen, Kari Mette Johansen 4, Karoline Dyhre Breivang, Nora Mørk 3, Raphaëlle Tervel, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Linn Jørum Sulland 3, Tine Stange 2.
Toppscorer Viborg:
Henriette Mikkelsen 6.
Utvisninger:
Viborg 3×2 min., Larvik 2×2 min.
Dommere:
Oscar Raluy Lopez/Angel Sabroso Ramirez (ESP)

Returkampen spilles i Arena Larvik lørdag 17. april kl. 14.45. Kjøp billetter her.