Slaget om Norden – Larvik

Slaget om Norden

Den avgjørende semifinalen i Champions League mot Viborg spilles lørdag 17. april kl. 14.45. Nå er billettsalget i gang!

Dette er kampen alle håndballelskere må få med seg. Aldri før har så mange verdensstjerner vært samlet på gulvet i Arena Larvik. Dette er uten tvil den viktigste kampen i klubbens historie, og den tør du ikke gå glipp av. Jentene skal gi alt de har på banen. Du skal gi alt du har på tribunen. Kanskje vi kan skape et «hvor var du»-øyeblikk? 

Til denne kampen arrangerer Larvik HK et tilleggsarrangement i samarbeid med Bøkekroa. Klubben ønsker å tilby sine trofaste tilhengere en totalopplevelse med mat og god drikke i timene før og etter kampen. Det rigges opp en VIP-avdeling under tribunen mot skøytebanen på Fram stadion.

Arrangementet koster 150 kroner og inkluderer varmrett og én drikke. Dersom én drikke ikke slukker tørsten kan du kjøpe drikkebonger ved inngangen til arrangementet. Det er aldersgrense på 20 år. Kampbillett må kjøpes i tillegg. Billetter til VIP-arrangmentet bestilles samtidig med kampbillettene på billettportalen. KJØP BILLETT HER!

NB! Sponsor- og sesongkort gjelder ikke til denne kampen.