Ubeseiret i Arena Larvik – Larvik

Ubeseiret i Arena Larvik

Larvik røk ut av Champions League, men seier 27-26 over regjerende mester Viborg i hjemmekampen betyr at Larvik Håndballklubb fortsatt er ubeseiret i Arena Larvik i debutsesongen

Nora Mørk ble matchvinner da hun scoret kampens siste mål og sikret 80 000 kroner i pengepremie fra EHF til Larvik. Likevel var hun lei seg for at Larvik ikke klarte å ta inn forspranget fra den første kampen. Da var det greit å få trøst av tvillingsøster Thea etter kampen.

Heidi Løke rundet 100 mål i Champions Leagu-sammenheng for Larvik, og synes det var deilig å vinne kampen.

– Det var mange mål å ta igjen, og det var tøft. Jeg tror vi tapte for vinneren av turneringen nok en gang. Viborg er det beste laget i turneringen, sier linjespilleren.

– Det ble nok avgjort forrige lørdag. I dag hadde vi veldig gode dommere, men klarte ikke å hente igjen forspranget, sier hun.

Returkampen i slaget om Norden var Larviks kamp nummer 150 i E-cup. Tine Stange har for første gang i karrièren nådd tresifret antall scoringer for Larvik i samme sesong.

– Vi må jo bare sjanse. Vi prøvde å vinne kampen, og prøvde å ta igjen to mål av gangen. Viborg er et godt lag, men det er klart det er surt å ryke ut. Vi var glad for at det kom 2400 tilskuere. Vi hørte de veldig godt da vi scorte. Det var viktig å føle at vi hadde støtte, sier Tine Stange.

FAKTA
Larvik – Viborg 27-26 (10-13), sammenlagt 48-53
Semifinale Champions League, 1. kamp
2431 tilskuere i Arena Larvik
Larvik:
Emily Stang Sando/Lene Rantala – Tonje Larsen 1, Heidi Løke 7, Tine Rustad Kristiansen, Kari Mette Johansen 2, Karoline Dyhre Breivang 3, Nora Mørk 8, Raphaëlle Tervel, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Linn Jørum Sulland 4, Tine Stange 2.
Toppscorer Viborg:
Anja Althaus 7.
Utvisninger:
Viborg 2×2 min., Larvik 6×2 min.
Dommere:
Patrick Håkansson/Maths Nilsson (SWE)