Heieraas er gravid

Inger Sofie Heieraas er gravid, og avslutter dermed sesongen noen kamper tidligere enn planlagt.

Bakspilleren hadde egentlig lagt opp for to sesonger siden, men ble bedt om å hjelpe til i Larvik da denne sesongen startet.

– De trengte folk på trening, og jeg kjente jo til systemene og kunne gå rett inn på laget hvis det var behov, sier Bodø-jenta.

Inger Sofie Heieraas skulle uansett slutte etter denne sesongen, og det er derfor kun sluttspillet hun går glipp av.

– Jeg har vært en ekstra på trening, og en slags superreserve i kamp og bidratt med godt humør i spillergruppa.  Jeg kommer fortsatt til å trene litt, jeg skal vel delta i noen Politimesterskap i håndball i fremtiden, men nå er jeg glad for å være gravid og gleder meg til å få barn, sier hun.

Inger Sofie Heieraas har dermed fullført sin sjuende sesong i Larvik Håndballklubb. Siden debuten i 2002 har hun fått med seg 258 kamper for klubben og scoret 599 mål.