Utrolig helg – Larvik

Utrolig helg

Silje Henriksen fra Moss vant P4-konkurransen med en drømmehelg i Larvik. Hun fikk sitte på VIP-tribunen sammen med Gro Hammerseng og Katja Nyberg på Viborg-kampen og opphold på Farris Bad.

– På vegne av Silje og resten av familien ønsker vi alle å takke for en super mottagelse vi fikk av dere i helgen. Silje hadde en utrolig helg! Hun møtte fantastiske mennesker og det blir feil å trekke fram noen, sier faren Kjell Ove Henriksen.

– Likevel var det utrolig stas for Silje å sitte mellom Gro og Katja. Gro pratet villig og Silje smilte sjenert. Et annet høydepunkt var det når Kari Mette Johansen tok med Silje inn i garderoben for å møte hennes store idol, Tonje Larsen.

Klimakset ble fullbyrdet da hun fikk den originale drakten til Tonje, drakten hun hadde brukt i NM-finalen og gjennom sesongen. Den henger nå på veggen. Det har vært mange som har vært innom og sett drakten, for å si det sånn.

– Vi har tatt turen fra Moss tidligere for å se laget i aksjon, og vi kommer tilbake, sier han.