I samme klubb igjen – Larvik

I samme klubb igjen

Nora Mørk får selskap av sin tvillingsøster Thea Mørk i Larvik Håndballklubb neste sesong. 19-åringen har signert en toårskontrakt.

Thea Mørk har dermed like lang avtale med Larvik som søsteren, som skrev under for tre år da hun kom til klubben før denne sesongen. Da var det første gang tvillingene ikke spilte i samme klubb. Til da hadde de fulgt hverandre i Bækkelaget og på et kort proffeventyr i danske Aalborg, før det ble retur til Bækkelaget og senere overgang til Njård.

– De to kommer til å gjøre hverandre veldig godt. Hun kan passe litt ekstra godt på Nora, og begge vil tjene på at de spiller i samme klubb. Thea er strukturert og har ekstreme kvaliteter og flotte holdninger. Dessverre har talentet fått ødelagt to år på grunn av to korsbåndskader, men er ei jente jeg gleder meg til å få inn i laget, sier Larviks hovedtrener Karl Erik Bøhn.

Venstrekanten, som har 15 klubbkamper (21 mål) for Njård denne sesongen, ble i februar innkalt til samling med LK90-landslaget, der Nora Mørk og Amanda Kurtović også spiller.