Tilbake etter én sesong – Larvik

Tilbake etter én sesong

Etter sju sesonger i Larvik-drakta ble hun kåret til Verdens beste kvinnelige håndballspiller og prøvde lykken i Danmark. Nå er hun tilbake i hvitt og rødt.

Linn-Kristin Ullevoldsæter Riegelhuth (25) har skrevet en treårskontrakt med Larvik Håndballklubb.

– Det er fantastisk moro å ha henne tilbake i Larvik. Vi har tre gode keiver fra før, og får nå den fjerde. Jeg tror de kan utfylle hverandre perfekt i jobben mot målet om å bli verdens beste håndballklubb, sier Larviks hovedtrener Karl Erik Bøhn.

Den venstrehendte skytteren er fortsatt Larviks mestscorende gjennom tidene, med sine 2030 mål på 296 kamper for klubben. I løpet av sesongen som har gått med FCK Håndbold har hun vunnet cupen og blitt klubbens toppscorer.

Nå flytter hun og samboer Einar Sand Koren hjem igjen.

– Vi hadde flere tilbud og muligheter, men valget falt på Norge og henholdsvis Larvik og Haslum, fordi her blir helheten best for oss både sportslig, utenfor banen og i forhold til studier, sier hun.

– Det er selvfølgelig leit at FCK Håndbold legger ned, men nå gleder vi oss veldig til å komme hjem og spille for Larvik og Haslum. Det er to gode lag med ambisjoner og gode treningsmiljøer, og vi ser frem til å videreutvikle oss her. Det er også to klubber med mange mennesker som bidrar for klubben. Disse har vi har lært oss å kjenne og er blitt veldig glad i, sier de to til larvikhk.no.

– Tiden i Danmark har vært en opplevelse for livet og vi har fått et eventyr sammen. Det har vært nye utfordringer og vi har blitt kjent med mange flotte mennesker. Vi har kost oss i København som by og tar med oss mange gode minner og erfaringer, sier Riegelhuth.