Finale mot Byåsen – Larvik

Finale mot Byåsen

Larvik Håndballklubb slo Tertnes 33-29 og er i finalen i sluttspillet. Byåsen er motstander i Drammenshallen lørdag kl. 12.45.

Larvik hvilte flere av de som har spilt mye denne sesongen, og det ble dermed mye spilletid på trioen som skal til Flint etter sesongslutt.

– Det var moro. De andre fikk slappe av litt til finalen lørdag. Vi hadde ganske mye å gå på, men det var bra i perioder. Vi slet litt da de la ut offensivt, men det er godt at vi har noe å gjøre bedre til finalen, sier Pia Christine Narvesen, som ikke regner med å spille i finalen.

– Det ble på en måte den siste ordentlige kampen for Larvik, men så blir det bankett etter finalen, med en ordentlig avslutning på sesongen, sier hun.

Et kvarter før slutt satte Tine Rustad Kristiansen inn sitt sjette mål for dagen, som var hennes mål nummer 100 i sluttspillet. Hun er den andre Larvik-spilleren som passerer den grensen.

Bakspilleren ble også kåret til kampens beste spiller.

 

FAKTA
Tertnes – Larvik 20-33 (10-18)

Sluttspillet, semifinale
100 tilskuere i Drammenshallen
Larvik:
Emily Stang Sando/Lene Rantala – Tonje Larsen, Heidi Løke 1, Tine Rustad Kristiansen 6 (1), Kari Mette Johansen 4, Karoline Dyhre Breivang 2, Nora Mørk 9 (4), Raphaëlle Tervel 4, Pia Christine Narvesen 1, Marianne Iversen 3, Linn Jørum Sulland, Tine Stange.
Toppscorer Tertnes:
Marthe Reinkind 7 (2).
Utvisninger:
Tertnes 3×2 min., Larvik 4×2 min.
Dommere:
Lars Jørum/Kim Rune Stenhaugmo

Finalen spilles i Drammenshallen lørdag 1. mai kl. 12.45