Avsluttet med triumf – Larvik

Avsluttet med triumf

For femte gang har Larvik vunnet alt i Norge. Lørdag betød klubbens tiende seier over Byåsen i sluttspillet nok en triumf for Larvik-jentene.

Det betyr at Larvik tok plassen foran Byåsen i cupen, serien og sluttspillet denne sesongen. Larvik har tatt denne trippelen i norsk håndball i 2004/05, 2005/06, 2006/07, 2008/09 og 2009/10.

Det var sjuende sesongen Norges to beste lag møttes i sluttspillfinalen. Finalen ble jevn det første kvarteret, før Larvik stakk fra. Fra 6-6 etter drøye ti minutter ble det 10-6 i favør Larvik før Byåsen noterte sitt sjuende mål i kampen. Trønderne klarte aldri å hente inn forspranget.

Larvik fikk 160 000 kroner i premie som sluttspillvinner. Det er niende gang på rad Larvik vant sluttspillet.

Disse er sluttspillmestere med Larvik 2009/10: Tonje Larsen, Heidi Løke, Tine Rustad Kristiansen, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang, Nora Mørk, Raphaëlle Tervel, Emily Stang Sando, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Linn Jørum Sulland, Lene Rantala og Tine Stange.

 

FAKTA
Byåsen – Larvik 23-26 (09-16)

Finale i sluttspillet
880 tilskuere i Drammenshallen
Larvik:
Emily Stang Sando/Lene Rantala – Tonje Larsen 1, Heidi Løke 10, Tine Rustad Kristiansen, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang 2, Nora Mørk 4, Raphaëlle Tervel, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Linn Jørum Sulland 5 (3), Tine Stange 4.
Toppscorer Byåsen:
Ida Alstad 4, Mari Molid 4.
Utvisninger:
Ingen.
Dommere:
Kjersti Arntsen/Ida Cecilie Gullaksen