Tatt ut til samling – Larvik

Tatt ut til samling

Emily Stang Sando, Larvik-keeperen som skal til Flint neste sesong, er tatt ut til landslagssamlingen i Sandefjord 6. - 9. mai.

– Jeg er fortsatt litt skjelven, jeg fikk vel ikke sagt annet enn at jeg måtte la vær å bestille sydentur, sier Emily Stang Sando, som mandag fikk telefon fra Mia Hermansson Högdahl med beskjed om uttaket.

Landslagstreneren hadde sett henne litt tidligere og fulgt henne i sluttspillet i helgen.

– Jeg hadde innstilt meg på ferie nå, men den sydenturen jeg skulle bestille i kveld blir det ikke noe av nå. Jeg gleder meg masse. Det er kjempegøy å bli tatt ut, men jeg hadde ikke forventet det nå, sier hun til larvikhk.no.

Emily Stang Sando har ikke representert landslaget siden hun spilte på U-landslaget i 2008. Hun var med beach-landslaget på en turnering i Ungarn i fjor sommer, men kom ikke med i troppen som spilte EM i Larvik.

Katja Nyberg og Gro Hammerseng gjør comeback på samlingen, der Larviks øvrige landslagsspillere også deltar.