Tilbake på landslaget – Larvik

Tilbake på landslaget

Gro Hammerseng, som er Larvik-spiller fra neste sesong, gjør comeback på landslaget. Hun spilte sist for Norge da det ble OL-gull i Beijing i 2008.

 

En avgjørelse om comeback har drøyd ut, men mandag kom endelig beskjeden om at 30-åringen fra Gjøvik igjen er tilgjengelig.

– Jeg hadde bruk for en pause etter OL. Både kroppslig og når det gjelder motivasjon til å være en del på reise. Nå føler jeg meg klar og motivert. Jeg vil gjerne prøve å spille på landslaget igjen fordi det er gøy å være en del av det laget. Jeg har lyst til å prøve å være med å bidra til å skape gode resultater, sier Hammerseng til NTB.

Hammerseng har pleiet skader og prioritert klubbspill etter OL. Hun står med 149 A-landskamper (585 mål) for Norge.

Hun blir med på samlingen i Sandefjord 6. – 9. mai, der Katja Nyberg også er med. I desember er det EM i Norge/Danmark. En av puljene skal spilles i Arena Larvik, men det er ikke Norges gruppe. Hvilke lag som skal spille her, avgjøres ved trekningen i juni.