Verdt sin vekt i gull – Larvik

Verdt sin vekt i gull

Landslagssjef Thorir Hergeirsson plukket ikke bare ut Karl Erik Bøhn og Tor Odvar Moen da han kåret årets trenerteam denne sesongen. Han tok også med klubbens fysiske trener da prisen ble delt ut på sluttspillbanketten i Drammen i helgen.

 

– Han er verdt sin vekt i gull, men han burde veid mer! Karl Erik Bøhn er ikke i tvil om hva han synes om innsatsen til klubbens fysiske trener, Tom Kristiansen.

– Jeg er beæret over prisen, men føler at jeg er privilegert som får jobbe med en spillergruppe som er såpass interessert i å trene fysisk og ser nødvendigheten av det. De har helt sikkert trent fysisk tidligere også, men kanskje har min måte å systematisere det på har gjort at de har fått enda bedre utnyttelse av treningen, sier Tom Kristiansen.

Han var i et møte med Olympiatoppen, med Marit Breivik, Thorir Hergeirsson og Mia Hermansson Högdahl tidligere i våres.

– De var nysgjerrige på hva vi gjorde, og fikk øynene opp for hvor nøyaktige vi har vært over en treårsperiode. Det ble tatt godt imot, og de ønsket å videreutvikle det fysiske samarbeidet mellom Larvik Håndballklubb og Olympiatoppen, sier han.

– Han tilrettelegger all fysisk trening for oss. Alle jentene har blitt fulgt opp individuelt av Tom over flere år, noe som har tilført den delen av treningen en ny dimensjon.  Tom er den mest nøyaktige mannen vi har hatt med å gjøre. Dersom han har tilrettelagt en utholdenhetsøkt ute, prøveløper han løypa selv først. Det er et lite eksempel på hvor gjennomført han er. Jeg kunne lagt til mye mer, men dette er en nettsak og ikke en bok, sier Tor Odvar Moen.

Her kan du lese om hvilke priser Larvik Håndballklubb fikk på sluttspillbanketten.