Ny selger ansatt – Larvik

Ny selger ansatt

Håkan Johansson (35) fra Nevlunghavn flytter tilbake til Larvik for å jobbe som selger i Larvik Håndballklubb.

– Jeg hadde bestemt meg for å flytte tilbake etter 11 år borte fra distriktet. Jeg ble tent da jeg så annonsen der Larvik Håndballklubb søkte etter selgere og har gledet meg veldig til dette – særlig nå som det skjer så mye med klubben. Den er i media hele tiden og Larvik Håndballklubb er en sterk merkevare – ikke bare i Larvik, men i Vestfold og hele håndball-Norge, sier Johansson.

Håkan Johansson har svensk pass, men er norsk som noen. Han har bakgrunn fra IT-bransjen, der han har jobbet med markedsaktiviteter. Han har også jobbet som selger i Securitas og Bankenes betalingssentral. Han er utdannet innen internasjonal markedsføring og har studert både i Oslo, Leeds og London.

Larvik Håndballklubbs daglige leder, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, forteller at Johansson skal være med å styrke hele salgsavdelingen i klubben og får ansvar for sitt eget budsjett.

– Han vil være med å utvikle markeds- og salgsavdelingen. Han skal utvikle produktene mot sponsorene generelt og aktivitetene inn mot våre arrangementer spesielt, sier Hansen.

– Det blir helt topp å få Håkan med i teamet. Han vil bidra til å synliggjøre produktmiksen vår, for den er større en de fleste er klar over. Det er ikke kun draktreklame og arenaprofilering, vi selger også spill, leier ut hoppeslott og storskjerm, road show, annonser i Kontra, håndballbrød med mer, sier salgs- og markedssjef Line Hvaara.

– Målsettingen er også at en styrking av vår merkevare skal resultere i en økt økonomisk verdi av klubben. Med økt merkevarekjennskap håper vi at håndballjentene blir «kjæledegger» i hele vårt langstrakte land. Med Håkan i salgsteamet vil vi bli enda sterkere der ute.

– Kunder som velger sponsorater i sin markedsføring, ser potensialet for en positiv meromsetning og omdømmebygging. Vi skal gjøre det enklere for kundene, og vi skal overbevise om at Larvik Håndballklubb er det riktige valget. Her blir Håkan et friskt pust i teamet vårt, sier Hvaara.