Samling i Danmark – Larvik

Samling i Danmark

Forrige uke ble Emily Stang Sando tatt ut til landslagssamling i Sandefjord. Nå skal hun også være med til Danmark i slutten av måneden, når landslaget i sandhåndball starter oppkjøringen til sommerens VM i Tyrkia.

Beach-jentene (LKB) starter oppkjøringen til sommerens VM i Tyrkia med samling i Roslev, Danmark fra 19. – 25. mai. Hovedtrener Eskil Berg Andreassen har tatt ut sesongens første beach-tropp. Emily Stang Sando er eneste Larvik-spiller som er tatt ut til samlingen. Klikk her for å se hele troppen.

Emily Stang Sando, som går til Flint neste sesong, var med beach-landslaget på en turnering i Ungarn i fjor sommer, men kom ikke med i troppen som spilte EM i Larvik.

Tidligere Larvik-spiller Ingrid Ødegård er også tatt ut til beach-samlingen. Hun var en av Norges beste spillere under beach-EM i Larvik i fjor.

Ingrid Ødegård er også tatt ut til å spille landskamp (innendørs) mot Danmark i Odense lørdag 5. juni kl. 16.15. I pausen skal EM-gruppene trekkes. Mesterskapet spilles i Norge og Danmark i desember, og en av puljene spilles i Arena Larvik.

Heidi Løke, Karoline Dyhre Breivang, Kari Mette Johansen, Linn-Kristin Riegelhuth og Tine Stange er tatt ut til kampen mot Danmark. Tine Rustad Kristiansen og Emily Stang Sando kan bli innkalt på kort varsel. Se hele uttaket her.