Tervel til Spania – Larvik

Tervel til Spania

Etter en halv sesong i Larvik Håndballklubb returnerer Raphaëlle Tervel til spansk håndball. Hun forlater den norske seriemesteren til fordel for den spanske seriemesteren, Itxako.

Den franske landslagskapteinen fikk med seg 20 kamper (25 mål) for Larvik Håndballklubb før hun drar tilbake til Spania foran neste sesong. 31-åringen kom til Larvik fra Akaba Bera Bera og rakk å bli seriemester og vinne sluttspillet med Larvik på det halvåret hun var i klubben.

Tervel var i Spania i forrige uke, der overgangen ble endelig. Hun var på medisinsk sjekk og skrev under en ettårskontrakt. Itxako ledet serien med ett poeng før de sikret mesterskapet i sesongens siste seriekamp lørdag 15. mai.

På nasjonaldagen fulgte hun Larvik Håndballklubb i borgertoget, og tirsdag kveld tar hun med seg flyttelasset og drar sørover.