Åpner hjemme mot Tertnes – Larvik

Åpner hjemme mot Tertnes

Sesongåpningen neste sesong blir en reprise på Arena-åpningen. Larvik Håndballklubb åpner med hjemmekamp mot Tertnes.

Det er forslaget fra Norges Håndballforbund som nå er sendt ut til klubbene.

Larvik hadde første hjemmekamp i Arena Larvik mot Tertnes også forrige sesong, men da hadde laget spilt to bortekamper først, i påvente av at arenaen skulle bli klar.

Larvik spilte borte i den siste kampen mot Byåsen i den sesongen vi akkurat har lagt bak oss. Neste sesong blir det motsatt, og det er i siste seriekamp Larvik får besøk av Byåsen i Arena Larvik. Kampen er terminfestet til 2. april.

– Noen av kampene som er satt opp, kolliderer med våre kamper i Champions League. Derfor kommer det til å bli noen kamper som må flyttes ut fra det oppsettet som foreligger, sier Tor Odvar Moen til larvikhk.no.

– Vi ønsker oss flest mulig helgekamper, og det er færre onsdagskamper på hjemmebane neste sesongen enn forrige. Da gikk åtte av 11 hjemmekamper på onsdager. Litt avhengig av E-cup blir det minimum seks hjemmekamper på helgen. Vi er så heldig at to av seriekampene våre sammenfaller med den populære PW-cupen. Hjemmekampen mot Fredrikstad 15. januar treffer den første turneringen og avslutningskampen mot Byåsen 2. april sammenfaller med den siste turneringen, forteller Moen.

Det kan bli flere endringer før terminlisten blir endelig.