Godt samarbeid – Larvik

Godt samarbeid

Sportellet på Halsen, i de gamle kontorlokalene til Larvik Håndballklubb, er populære å leie når det kommer lag på besøk til distriktet. Flere yngrelandslag bor på sportellet når det er samling i Larvik.

De enkelte rommene er oppkalt etter Larvik Håndballklubbs OL-vinnere. Dermed har det blitt suiter som bærer navnene til Tonje Larsen, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang, Linn-Kristin Riegelhuth og Lene Rantala.

Tom Hetty i Halsen har dekorert lokalene og rommene med bilder tatt av Svein André Svendsen. Foruten et lagbilde i fellesområdet, henger det portretter på hvert av rommene – i tillegg til et actionbilde av hver av spillerne.

Larviks hovedtrener Karl Erik Bøhn har brukt rommene i forbindelse med super weekend, og skryter av samarbeidet og innsatsen Tom Hetty har gjort med sportellet.

– Det er unikt hva han har fått til. Her mangler vi ikke noe. Med overvatting i sportellet, bespisning i klubbhytta og trening i Bergslihallen ligger alt man trenger innenfor noen få meter. De som har vært med på super weekend har kommet nær idolene sine på en helt ny måte, sier han.

Guttelandslaget (LM94) er neste lag som skal bo på Halsens anlegg når de har sin treningssamling fra 31. mai – 5. juni.