Ingen seriemedalje – Larvik

Ingen seriemedalje

Linn-Kristin Riegelhuth og FCK Håndbold fikk ingen medalje i den danske serien denne sesongen. I pinsen ble sluttspillet avsluttet. Viborg ble seriemester, mens FCK tapte kampen om bronsemedalje mot KIF Vejen.

FCK innledet med tap 18-22 hjemme mot KIF Vejen, der tidligere Larvik-spiller Ida Bjørndalen spiller. I best av tre ble det også tap i Kolding i den andre kampen, 23-33. Det hjalp ikke at Linn-Kristin Riegelhuth ble hovedstadslagets toppscorer med åtte mål – det ble fjerdeplass i serien for FCK, som toppet tabellen da grunnserien var ferdigspilt.

Danskene spiller først grunnserie, før det hele avgjøres med et sluttspill.

Katja Nyberg og Gro Hammerseng kom ikke til medaljekampene denne gang. FC Midtjylland Håndbold kom seg ikke videre etter gruppespillet, der KIF Vejen og Viborg var motstandere.

Danskene innleder også cupspillet for neste sesong før det er sommerferie, og det gjenstår en cupkamp for Midtjylland  før våre nye Larvik-spillerne vender hjem. FCK opphører som lag etter denne sesongen, og skal selvfølgelig ikke spille flere kamper.